دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
دیدار رئیس کمیته بانوان ستاد فرهنگی اربعین با سرپرست حوزه‌های علمیه خواهران

حوزه/ سرپرست حوزه‌های علمیه خواهران در دیدار رئیس کمیته بانوان ستاد فرهنگی اربعین گفت: اربعین باید تبدیل به یک نظام واره در دین شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، خانم مینو اصلانی، رئیس کمیته بانوان ستاد فرهنگی اربعین با حضور در مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران با حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل، سرپرست این نهاد حوزوی دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار که حجت الاسلام تقی محدر، معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران نیز حضور داشت، درباره مساعدت حوزه‌های علمیه خواهران به ستاد فرهنگی اربعین و فعالیت خواهران مبلغه در ایام اربعین حسینی بحث و تبادل نظر شد.

در ابتدای این دیدار خانم اصلانی با بیان این که اربعین دانش تمام عیاری است که باید تبدیل به سبک زندگی اسلامی شده و ذیل آن مجموعه رفتارهایی شکل بگیرد، اظهار داشت: تلاش داریم بتوانیم این دانش را ترویج کنیم.

وی با اشاره به ضرورت فعالیت مبلغان خواهر در موکب های بانوان مستقر در مسیر پیاده روی اربعین حسینی، گفت: در نظر داریم این فعالیت را با شعار «هر موکب یک مبلغ» محقق سازیم و در این راستا ساز و کارهایی مورد توجه قرار گرفته و امیدواریم با ریل گذاری هایی که صورت می گیرد و با مساعدت حوزه های علمیه خواهران بتوانیم فعالیت مبلغان در موکب ها را تقویت کنیم.

رئیس کمیته بانوان ستاد فرهنگی اربعین، خواستار یاری حوزه های علمیه خواهران در تأمین مبلغان خواهر توانمند جهت فعالیت در ایام اربعین حسین شد و افزود: این همکاری ما را در انجام صحیح و کامل برنامه ها و فعالیت ها کمک خواهد کرد.

در ادامه این دیدار حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل با بیان این که ما نسبت به اربعین مأمور به احیای شعائر الهی هستیم، خاطرنشان کرد: این مهم فقط مختص به حوزه های علمیه خواهران نیست و همه در این مسیر مأموریت دارند.

اربعین تبدیل به یک نظام واره در دین شود

وی اربعین را ظرفیتی بسیار مهم جهت ایجاد وحدت با محوریت حضرت سیدالشهدا امام حسین(ع) دانست و افزود: اربعین باید تبدیل به یک نظام واره در دین شود تا تأثیرات مثبت و شگرف در دلها ایجاد کند به نحوی که این آثار هیچ وقت از ذهن و مجموعه رفتارهای افراد پاک نشود.

سرپرست حوزه های علمیه خواهران با تأکید بر این که اربعین می تواند اهداف مهم و متعددی برای جمهوری اسلامی ایران رقم زده و محقق کند، گفت: یکی از این موارد تقویت مراوده، اتحاد و برادری دو کشور و ملت ایران و عراق است.

وی با اشاره به ظرفیت خوب و تأثیرگذار رادیو اربعین در جهت تحقق شعائر الهی، بیان داشت: خوب است از این ظرفیت به نحو احسن و بیش از پیش استفاده شود تا آثار و برکات اربعین حسینی بر همگان روشن گردد.

حجت الاسلام والمسلمین فاضل ادامه داد: امیدواریم بتوانیم از این ظرفیت ایجاد شده در ایام اربعین به خوبی بهره ببریم و در این راستا حوزه های علمیه خواهران خود را خادم امام حسین(ع) و خادمان و زائران حضرت می داند و توفیقی است که بتوانیم کمکی در جهت ترویج فرهنگ اربعین داشته باشیم.

وی با اشاره به ضرورت همکاری مبلغان خواهر با ستاد فرهنگی اربعین حسینی، افزود: یکی از فعالیت های مهم مبلغان باید خنثی سازی برنامه های فرقه‌ها و نحله‌های منحرف و مختلف در ایام اربعین باشد، چون اربعین دارای ظرفیتی است که می تواند سبک زندگی اسلامی را احیا کند.

در بخش پایانی دیدار نیز حجت الاسلام محدر، معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران اظهار داشت: با تمام توان در خدمت خادمان و زائران اربعین حسینی هستیم و از ظرفیت طلاب خواهر و مدارس علمیه خواهران در این عرصه استفاده خواهیم کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha